Onze Diensten

Tuinverlichting

Met tuinverlichting geniet u het hele jaar, dus ook ’s avonds van uw tuin. AB Tuintechniek beschikt over een ruim assortiment aan tuinverlichting. We beschikken over een gevarieerd aanbod aan sfeervolle buitenlampen, waaronder milieuvriendelijke LED en buitenverlichting.

Buitenverlichting: advies, installatie en onderhoud

AB Tuintechniek geeft u graag advies over geschikte buitenverlichting voor en rondom uw tuin. Wij zorgen voor de geschikte sfeerverlichting, passend bij uw wensen en de stijl van uw tuin. Naast advies en installatie van uw buitenverlichting verzorgen we ook periodiek onderhoud zodat uw tuinverlichting altijd optimaal werkzaam is.

LED Buitenverlichting

Voor sfeerverlichting heeft AB Tuintechniek speciale grondspots, wandlampen en staande tuinverlichting. We hebben diverse merken en soorten lampen in ons assortiment waaronder LED buitenverlichting. Onze sfeervolle en milieuvriendelijke LED buitenverlichting zorgt voor een gezellige tuin waarvan u ook in de late uren volop kunt genieten.

Buitenlamp met bewegingssensor

Er zijn ook lampen die speciaal bedoeld zijn voor uw veiligheid. Buitenlampen met een bewegingssensor bijvoorbeeld om u bij te schijnen in het donker of te waarschuwen wanneer een onwelkome gast uw tuin binnenkomt. Een andere optie is een breedstraler, die heel krachtig schijnt. We hebben allerlei lampen die veiligheid in en rondom uw huis en tuin bevorderen. We stellen graag een plan voor u op om uw tuin veilig én sfeervol te maken.

Bij AB Tuintechniek bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment sfeervolle buitenlampen en tuinlampen

Details

AB Tuintechniek helpt u met:

  • Het adviseren over passende tuinverlichting in en rondom uw tuin;
  • Het adviseren over een veilige tuin door middel van verlichting;
  • Het installeren van tuinverlichting;
  • Het onderhouden en repareren van tuinverlichting in uw tuin;

Regelmatig onderhoud aan uw tuinverlichting

Uw verlichting hoort altijd werkzaam te zijn. AB Tuintechniek helpt u middels een onderhoudsprogramma aan perfecte en defectvrije verlichting in uw tuin. Met ons onderhoudsprogramma checken we regelmatig uw tuinverlichting en repareren deze indien nodig.
Neem contact op