Onze Diensten

Beregeningsinstallaties

Om uw tuin het gehele jaar mooi en groen te houden is het belangrijk dat er tuinberegening plaatsvindt. Een tuin beregenen kan middels een tuinslang en sproeikop maar een tuinberegeningsinstallatie maakt het beregenen van een tuin een stuk eenvoudiger. AB Tuintechniek realiseert en onderhoud beregeningsinstallaties voor allerhande tuinen.

Advies en installatie

AB Tuintechniek adviseert en installeert een doordachte beregeningsinstallatie in uw tuin. Door onze specialistische kennis op het gebied van tuintechniek vinden we voor uw tuin een passende oplossing waarmee uw tuin een optimale beregening geniet.

Onderhoudsprogramma voor uw beregeningsinstallatie

AB Tuintechniek biedt een aantrekkelijk onderhoudsprogramma voor uw beregeningsinstallatie.
Periodiek onderhoud draagt bij aan de levensduur van uw beregeningsinstallatie. Bovendien wordt een optimale werking van de installatie gegarandeerd. Zo kunt u ook in de toekomst rekenen op een perfecte werking van uw installatie.

Bekijk hier ons onderhoudsprogramma

Extra onderhoud aan uw bereginingspomp

Bij installaties met een beregeningspomp voeren we tijdens het zomeronderhoud verschillende extra werkzaamheden uit om een goede werking van de pomp te kunnen garanderen. Zo meten we het vermogen van de elektromotor, voorzien we aanwezige smeerpunten van vet en controleren we zuigleidingen op lekkage en vacuüm.

Periodiek onderhoud draagt bij aan de levensduur van uw beregeningsinstallatie.

Details

AB Tuintechniek helpt u met:

  • Opstarten van uw installatie voor het nieuwe seizoen
  • Winterklaar maken in het najaar ter voorkoming van vorstschade
  • Wijzigingen aan uw installatie door groei van de tuin
  • Uitbreiding of preventieve controles aan uw installatie
  • Reparatiewerkzaamheden of het verhelpen van storingen.

Neem contact met ons op

AB Tuintechniek helpt u graag met het ontwerpen en realiseren van een goede beregeningsinstallatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
We adviseren u ook graag over ons onderhoudsprogramma.
Neem contact op