Over AB Tuintechniek

AB Tuintechniek is gespecialiseerd in de aanleg van en onderhoud aan verlichtingsinstallaties, vijverinstallaties en beregeningsinstallaties.

Aanleg en installatie

Wij adviseren u graag over verschillende technische installaties in uw tuin op het gebied van vijvertechniek, verlichting en beregening. Door het realiseren van deze installaties zorgt u voor een gezonde en goed onderhouden tuin. Naast het geven van advies beschikken wij over de kennis en kunde om de uitgedachte installatie te installeren in uw tuin.

Onze diensten zijn geschikt voor particulieren maar ook voor gemeenten, hoveniers en tuinarchitecten. Meer informatie over onze verschillende diensten is te vinden op onze dienstenpagina.

Periodiek onderhoud voor optimale werking van uw installatie

Wanneer een installatie eenmaal werkzaam is adviseren wij u periodiek onderhoud uit te laten voeren aan de verschillende systemen. Periodiek onderhoud draagt bij aan een optimale werking van de verschillende installaties waardoor de levensduur geoptimaliseerd wordt. AB Tuintechniek biedt een speciaal onderhoudsprogramma aan waarmee uw installaties onderhouden worden. Meer informatie is te vinden op onze dienstenpagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie over onze diensten of wilt u graag vrijblijvend deskundig advies? Neem contact met ons op.