Onze Diensten

Vijverinstallaties

Een vijver in je tuin, betekent leven in de tuin. Een heldere en gezonde vijver bereikt u met een passende vijverinstallatie. Vijveronderhoud is belangrijk voor het behouden van een goede vijver. AB Tuintechniek installeert vijverinstallaties en voert daarnaast periodiek onderhoud uit.

Installatie en onderhoud aan uw vijverpomp

Zonder een goede vijverinstallatie is het voor planten en eventuele vissen onmogelijk te leven. Een vijverpomp zorgt ervoor dat het vijverwater in beweging blijft en het de mogelijkheid heeft om gefilterd te worden door een vijverfilter. Een vijverpomp zorgt voor een goede watercirculatie, dit heeft als voordeel dat afvalstoffen uit het water sneller worden afgegeven aan de lucht. AB Tuintechniek installeert en onderhoud een passende vijverpomp bij uw vijver zodat het water in uw vijver gezond blijft.

Een vijverfilter houdt uw vijver schoon

Aan de vijverpomp kan een vijverfilter worden gekoppeld. Een vijverfilter is een belangrijk hulpmiddel om een vijver helder maar ook gezond te houden. Een vijverfilter zorgt voor zuivering van het water door bijvoorbeeld afvaldeeltjes om te zetten in CO2. CO2 is een belangrijke voedselbron voor zuurstofplanten in uw vijver. AB Tuintechniek adviseert u graag over verschillende vijverfilters en draagt zorg voor het onderhoud aan het complete filtersysteem.

Vijveronderhoud door AB Tuintechniek

AB Tuintechniek begrijpt als geen ander hoe een vijver gezond gehouden dient te worden en helpt u graag met het optimaal werkzaam houden van uw vijverinstallatie. Op deze manier geniet u altijd van een mooie en schone vijver.

Een vijver in je tuin, betekent leven in de tuin.
Zorg daarom voor een goed onderhouden en gezonde vijver.

Details

AB Tuintechniek helpt u met:

  • Het adviseren over een geschikte vijverinstallatie voor uw vijver;
  • Het installeren van een complete vijverinstallatie;
  • Het onderhouden van uw vijverinstallatie;
  • Het repareren van defecten aan uw vijverinstallatie.

Onderhoudsprogramma voor vijverinstallaties

AB Tuintechniek helpt u graag met het onderhouden van uw vijverinstallatie en heeft hiervoor een speciaal onderhoudsprogramma. Wanneer u contact met ons opneemt geven wij u graag en vrijblijvend meer informatie over dit programma.
Neem contact op